dimecres, 10 de febrer del 2010

PÀDEL AMIC











EL CLUB DE TENNIS LES FONTS ACULL A LES SEVES INSTAL·LACIONS UN NOU PROJECTE A CATALUNYA


Des de fa alguns mesos a la pista de pàdel del Club s'estan fent classes de pàdel adaptat. Aquest projecte el porta a terme per primera vegada a Catalunya l'associació PÀDELAMIC.

Aquesta associació te com a finalitat l'aprenentatge del pàdel i l'integració dels nens i nenes amb algunes dificultats físiques i intel·lectuals dins d'aquest esport.
Els nens/es s'inicien en aquest esport en edats molt primerenques 6 i 7 anys, d'aquesta manera tenen més facilitat de familiaritzar-se de ben petits amb el pàdel.

L'Associació també te previst ampliar el programa a diferents edats i discapacitats.

L'objectiu es aconseguir una cohesió dins de l'esport del pàdel fent que els nens gaudeixin i s'ho passin bé i alhora obtenir una millora personal i psicomotriu de cadascun d'ells.




8 comentaris:

  1. És molt bonic que aquests nens tan enriquidors tinguin el seu lloc dins del món del pàdel. Felicitats a qui porteu endavant aquest projecte tan ple de llum!!

    ResponElimina
  2. Enhorabona!!! Felicito a l'associació, a tots els membres integrants, i els nens que han tingut la sort de poder començar. Endavant i ja sabeu, si us puc ajudar aqui teniu la PALA AMIGA.
    Glòria

    ResponElimina
  3. Això cada dia avança més i millor!! Seguim així!!!

    ResponElimina
  4. Us desitjo molta sort en aquest projecte tan humà. Quin goig poder comptar amb persones que dediquen el seu temps en bé dels altres. Molts ànims a tot l'equip directiu i monitors. Els vostres esforços es veuran recompensats amb les "petites-grans"victòries que aconseguireu.

    ResponElimina
  5. Endavant Maite ! Vamos ,vamos !!! els nens quedaran encantats. Segur que aquest nou projecte tindrà un gran èxit. Enhorabona!!!.

    ResponElimina
  6. Una gran idea, aixo de ajudar a les persones discapacitades.

    molta sort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  7. Me encanta ver como los sueños se hacen realidad!!! Felicidades Maite lo estas logrando!!!

    ResponElimina